Yrityslaina

Yrityslaina auttaa yritystäsi kasvamaan

Yrityslaina tulee hakea sellaisen henkilön toimesta, jolla on yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa nimenkirjoitusoikeus lainaa hakevassa yrityksessä. Yrityksen tulee olla kaupparekisterissä oleva suomalainen yritys, eikä yrityksellä saa olla maksuhäiriöitä, jotta yrityslaina voidaan myöntää.

Vakuudeton yrityslaina myönnetään alkaen tuhannesta eurosta aina kolmeen miljoonaan euroon asti. Yksi suosituimmista käyttökohteista, joihin yritysrahoitus otetaan, on pankin lainan vakuudeksi. Tämä mahdollistaa suuremman lainan hakemisen pankilta ja keskikorko lainalle jyvittyy varsin maltilliselle tasolle.

Vakuudettomien yrityslainojen myöntämisen nopeus on yksi avaintekijöistä, kun rahaa tarvitaan yritykselle nopeasti käyttöpääomaa varten. Yrityslaina voi toimia osana suurempaa investointia, johon tarvitaan kaupanteossa käsirahaa.

 

Mistä yritysrahoitus kannattaa hakea?

Teimme katsauksen tällä hetkellä tarjolla oleviin yrityslainoihin ja listasimme tähän artikkeliin neljä yrityslainoja tarjoavaa palvelua, jotka ovat hyvin suosittuja ja hinnoittelultaan varsin kilpailukykyisiä. Näistä vaihtoehdoista lainaa tarvitseva yritys löytää takuulla yritykselleen sopivimman vaihtoehdon rahoituksen hakemista varten.

 

Haenyt.fi yrityslaina

Haenyt.fi palvelusta kaiken kokoiset yritykset voivat hakea lainaa yritykselle 1.000 – 300.000 euroa. Laina-aikaan on mahdollista vaikuttaa ja laina-aika yrityslainalle on 3 kuukaudesta maksimissaan 5 vuoteen. Yrityslaina myönnetään myös liiketoimintaansa käynnistäville yrittäjille.

Haenyt.fi välittää yrityslainahakemuksen yhteistyökumppaneillensa ja laina on mahdollista saada hyvinkin nopeasti. Koska kyseessä on vakuudeton yrityslaina, muodostuu tärkeäksi yrityslainaa hakevan yhtiön kuukausittainen liikevaihto ja kassavirta.

Yrityslainan korko on yrityskohtainen ja sitä määritettäessä otetaan useampi tekijä huomioon.

Haenyt.fi sivustolta kautta haettuun rahoitustarjoukseen vaikuttavat muun muassa lainan käyttötarkoitus, Bisnoden yritysluokitus, edeltävien vuosien mahdolliset tilinpäätökset sekä uusien yritysten liiketoimintasuunnitelma.

Tutustu palveluun tästä

 

OPR-Vakuus Yritysluotto

OPR-Vakuuden tarjoama Yritysluotto -palvelu tarjoaa yrityslainaa aina 3.000 eurosta 100.000 euroon asti. Rahoitus on mahdollista saada 1 – 12 kuukauden takaisinmaksuajalla.

Omaisuusvakuuksia ei tarvita, mutta Yritysluotto vaatii henkilötakauksen lainalleen. Tämä tarkoittaa, että omistajayrittäjän tulee taata lainan takaisinmaksu. 20.000 euron lainaan asti riittää yksi takaaja. Jos tarkoitus on hakea isompi yritysrahoitus, tulee takaajia olla kaksi.

Yritysluoton laina maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Yritysluoton sivustolta löytyvän laskurin avulla näkee tarkasti lainan kustannukset ja kuukausierät.

Jos vastuuhenkilöt ovat hyväksyneet ja allekirjoittaneet sähköisesti lainaehdot kello 16 mennessä, lainapäätös annetaan samana arkipäivänä.

OPR-Vakuuden Yritysluotto myöntää lainaa hyvämaineisille yrityksille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Myös yrityksen vastuuhenkilöiden tulee olla hyvämaineisia.

Tutustu palveluun tästä

 

Ferratum Business

Ferratum Business myöntää yrityslainaa 2.000 eurosta 250.000 euroon asti. Ferratum Busineksen yritysrahoitus soveltuu hyvin pienten ja keskisuurten yritysten rahantarpeeseen.

Vakuudettoman yrityslainan takaisinmaksuaika on 6 – 18 kuukautta. Nopea hakuprosessi mahdollistaa yrityslainan saamisen käyttöön jopa 1 päivän kuluessa.

Yrityslainan saamiselle Ferratum Business on asettanut seuraavat ehdot:

Tutustu palveluun tästä

 

Suomen Yrityslaina

Suomen Yrityslaina palvelusta on mahdollista saada 1.000 – 100.000 euron yrityslaina. Kuten OPR-Vakuus, myös Suomen Yrityslaina vaatii omistajayrittäjän henkilötakauksen yrityslainalle.

Yrityslainan takaisinmaksuaika on enintään 12 kuukautta palvelun uusille asiakkaille, mutta lainan voi maksaa takaisin myös aikaisemmin. Vanhat asiakkaat voivat saada yrityslainaan jopa 18 kuukautta takaisinmaksuaikaa.

Suomen Yrityslaina myöntää lainaa myös vasta perustetuille yritykselle, kunhan tiedot löytyvät kaupparekisteristä. Yritysrahoitus hinnoitellaan yrityskohtaisesti ja tarkan tarjouksen saat jättämällä maksuttoman yrityslainahakemuksen.

Tarjouksen pyytäminen ei sido yritystäsi mihinkään, joten suosittelemme jättämään hakemuksen ja tutustumaan saatuun tarjoukseen.

Tutustu palveluun tästä