Yrityslaina

Yrityslaina auttaa yritystäsi kasvamaan

Yrityslainaa voi hakea henkilö, jolla on yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa nimenkirjoitusoikeus lainaa hakevassa yrityksessä. Yrityksen tulee olla kaupparekisterissä oleva suomalainen yritys, eikä yrityksellä saa olla maksuhäiriöitä.

Vakuudettomia yrityslainoja myönnetään alkaen tuhannesta eurosta aina kolmeen miljoonaan euroon asti. Yksi suosituimmista yrityslainan käyttökohteista on ottaa yrityslaina pankin lainan vakuudeksi. Tämä mahdollistaa suuremman lainan hakemisen pankilta ja keskikorko lainalle tulee jyvittyy varsin maltilliselle tasolle.

Vakuudettomien yrityslainojen myöntämisen nopeus on yksi avaintekijöistä, kun rahaa tarvitaan yritykselle nopeasti käyttöpääomaa varten. Yrityslaina voi toimia osana suurempaa investointia, johon tarvitaan kaupanteossa käsirahaa.

 

Mistä yrityksen kannattaa hakea yrityslainaa?

Teimme katsauksen tällä hetkellä tarjolla oleviin yrityslainoihin ja listasimme tähän artikkeliin kolme yrityslainoja tarjoavaa palvelua, jotka ovat hyvin suosittuja ja hinnoittelultaan varsin kilpailukykyisiä. Näistä vaihtoehdoista lainaa tarvitseva yritys löytää takuulla yritykselleen sopivimman vaihtoehdon rahoituksen hakemista varten.

 

Haenyt.fi yrityslaina

Haenyt.fi palvelusta kaiken kokoiset yritykset voivat hakea yrityslainaa 30.000 – 3.000.000 euroa. Laina-aikaan on mahdollista vaikuttaa ja laina-aika yrityslainalle on 6 kuukaudesta maksimissaan 5 vuoteen. Yrityslainaa myönnetään myös liiketoimintaansa käynnistäville yrittäjille. Haenyt.fi välittää yrityslainahakemuksen yhteistyökumppaneillensa ja laina on mahdollista saada hyvinkin nopeasti. Koska kyseessä on vakuudeton yrityslaina, muodostuu tärkeäksi yrityslainaa hakevan yhtiön kuukausittainen liikevaihto ja kassavirta.

Yrityslainan korko on yrityskohtainen ja sitä määritettäessä otetaan useampi tekijä huomioon. Haenyt.fi sivustolta kautta haettuun rahoitustarjoukseen vaikuttavat muun muassa lainan käyttötarkoistus, bisnode yritysluokitus, edeltävien vuosien mahdolliset tilinpäätökset sekä uusien yritysten liiketoimintasuunnitelma.

Tutustu palveluun tästä

 

Ferratum Business

Ferratum Business myöntää yrityslainaa 2.000 eurosta 100.000 euroon, joka soveltuu hyvin pienten ja keskisuurten yritysten rahantarpeeseen. Vakuudettoman yrityslainan takaisinmaksuaika on 6-12 kuukautta. Nopea hakuprosessi mahdollistaa yrityslainan saamisen käyttöön jopa 1 päivän kuluessa.

Yrityslainan saamiselle Ferratum Business on asettanut seuraavat ehdot:

Tutustu palveluun tästä

 

Suomen Yrityslaina

Suomen Yrityslaina palvelusta on mahdollista saada yrityslainaa 1.000 – 25.000 euroa. Poikkeuksena edellä mainittuihin luotonmyöntäjiin vaatii Suomen Yrityslaina omistajayrittäjän henkilötakauksen yrityslainalle. Yrityslainan takaisinmaksuaika on enintään 6 kuukautta palvelun uusille asiakkaille, mutta lainan voi maksaa takaisin myös aikaisemmin. Vanhat asiakkaat voivat saada yrityslainaan jopa 12 kuukautta takaisinmaksuaikaa.

Suomen Yrityslaina myöntää lainaa myös vasta perustetuille yritykselle, kunhan tiedot löytyvät kaupparekisteristä. Lainan hinnoitellaan yrityskohtaisesti ja tarkan tarjouksen saat jättämällä maksuttoman yrityslainahakemuksen. Tarjouksen pyytäminen ei sido yritystäsi mihinkään, joten suosittelemme jättämään hakemuksen ja tutustumaan saatuun tarjoukseen.

Tutustu palveluun tästä